Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 18ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Αθήνα : 22/12/2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για την εκδήλωση της 18ης Δεκεμβρίου

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία εκπροσώπων Συλλόγων και Κοινοτήτων Μεταναστών και Πρεσβειών, διεξήχθη η εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Μετανάστη, που διοργάνωσε η Ένωση Μεταναστών Ελλάδος σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη των Κοινοτήτων της Λιθουανίας, του Μπαγκλαντές, του Μεξικό, της Λευκορωσίας, του Συλλόγου της Αυστρίας, του Πακιστάν, του Μαρόκο, της Αλβανίας, της Ρωσίας, της Μολδαβίας καθώς και της Γαλλίας. Επίσης, την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι από τα Σύγχρονα Βαλκάνια και τη Βαλκανική Αμφικτυονία και η Πρόεδρος της Αλβανικής Ομοσπονδίας Φλούτουρα Ταφυλάκου.
Εκ μέρους των Πρεσβειών, τίμησαν τον εορτασμό με την παρουσία τους, Αντιπρόσωποι από την Πρεσβεία του Πακιστάν, ο κ. Rezart Beiko, από την Αλβανική Πρεσβεία, ο κ. David Muehlke από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, ο κ. Ahmet Alghorri από την Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας, καθώς και η πρέσβειρα της Λετονίας στην Ελλάδα, Liga Bergmane.
Χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος της ΕΜΕ, Ζαν-Ντανιέλ Κολομπανί και ο Πρόεδρος του ΙΜΕΠΟ, Αλέξανδρος Ζαβός. Στην εκδήλωση επίσης παρουσιάστηκε και ένα βίντεο από την Ένωση αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες και γενικά οι ξένοι στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου